Interim Management

En interim leder kan være et godt kort under din vækstrejse til at balancere processerne. Måske er din er virksomheden allerede vokset, og du har fået behov for at afdække hvilke kompetencer der skal til for at fastholde din omsætning, samt sikre en solid bundlinje. Måske er du blot der, hvor du som ejer, hellere vil bruge din fokus på udvikling og/eller drift og du ser et behov for en hjælpende hånd til at lede virksomheden.

Som selvstændig kan din dagligdag pludselig blive udfordret af andre elementer end drift af din virksomhed. Dette kan eksempelvis være sygdom, dødsfald, akutte kriser, konflikter, afskedigelser eller andre forhold.

Måske skal der skal rekrutteres eller sparres udefra. Begge dele tager tid! I de måneder der går, inden dine nye kræfter er på plads, kan interim-ledelse være en alternativ konstituering.

Vi tilbyder både ledelse for en fraværende leder, eller ledelse sammen med dig/en leder fordi der i en periode er brug for ekstra kræfter og hænder på rattet.

Vi tilbyder interim ledelse i det område I arbejder med. Som interim-leder kan vi gå direkte ind og overtage en ledelsesopgave. Fokus kan/vil være at sikre drift, trivsel – og måske endda lave en oprydning eller forandringen så det bliver nemmere at lande i stolen for den kommende. Dette uanset om det er en ny leder eller om stolen skal gives tilbage.

Samarbejdet vi tilbyder med leder/ledergruppen vil være et tæt samarbejde for jer. Det er vigtigt for os, at alt der gøres og arbejdes med under interim-leder-perioden er loyalt og hjælpsomt i forhold til den igangværende daglige drift og forhold til de strategiske indsatser der er i gang.