Optimering og daglig drift

Vi kan hos 360 Business Consulting hjælpe med at optimere og drifte både dig og din virksomhed i den retning du ønsker. Der er rigtig mange muligheder, og vi hjælper dig til at finde ud af hvilken der passer ind i din virksomhed, i dit koncept og det der passer til dig som person. Det kan gøres på et utal af måder, og vi finder sammen med dig den rigtig løsning for dig.

Vi kan blandt andet bistå med at udforme og optimere processer i mange forskellige størrelser. Det kan være alt fra organisation, indkøb til at få optimeret salgskanalerne.

Vi kigger på dine daglige driftsopgaver, og hjælper dig med at løse dem, hvis dette ønskes. Vi tilbyder projektledelse og koordinering af opgaver. Vi kan blandt andet tilbyde assistance til alle former for salgs-opgaver. Det kan være planlægning og koordinering mellem flere led. Det kan være håndtering og disponering af ordrer både via mail, telefon og webshop. Vi kan hjælpe med planlægning af ordrepakninger og videre logistik. Vi tager ordren hele vejen fra modtagelse til fakturering.

Med vores mangeårige erfaring og arbejde i forskellige salgsorganisationer, har vi en bred erfaring i et kigge ind i forskellige løsninger og tilpasse dem til dit projekt.

think outside the box